Jongeren Filmkamp in Oktober - Nova-Noord

NOVA-Noord
Non-profit filmers
Noord Nederland
Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Jongeren Filmkamp in Oktober
Jonge filmers kunnen weer aan de slag!

De Jongeren Filmstudio Beilen organiseert weer een filmkamp! Het Jongeren Filmkamp is het hoogtepunt binnen onze club, maar toegankelijk voor iedereen.
Van 19 oktober tot en met 22 oktober (Herfstvakantei) gaan we weer in 4 dagen samen een film maken. Locatie:  Manege “het Hoefijzer” in Zwiggelte (Drenthe)
Iedereen die in groep 8 zit of nog geen 26 jaar is mag meedoen.
Bij de prijs van € 80.00 is alles inbegrepen: verblijf, maaltijden, filmspullen en begeleiding. Zakgeld en vervoer zijn voor eigen rekening. Je hoeft geen eigen apparatuur te hebben, want alles is aanwezig. Het mag uiteraard wel.  Leden van NOVA, NOVA-Noord of van de club 70.00 euro.
Dit jaar is het Filmkamp mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Midden-Drenthe, in het kader van “Cultureel Midden Drenthe“, en van Welzijnswerk Midden-Drenthe.
Opgeven voor  1 oktober 2021 bij Bianca van Gelderen: bianca@bijvangelderen.nl of bij  Arjan van Gelderen: avgelderen@hotmail.com

Tijdens dit kamp werken we in groepjes, er worden speelfilms gemaakt of muziekclips  en we besteden aandacht aan het maken van korte films en aan vloggen.
Er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.
Er worden workshops gegeven en je leert hoe je met een camera, licht en geluid moet omgaan.
Al deze kennis kun je later weer gebruiken binnen het onderwijs of bij het vaststellen van je portfolio voor je vervolgopleiding.

Wij hebben plaats voor 25 deelnemers, dus wacht niet te lang en geef je snel op, want vol is vol .
In verband met de corona omstandigheden is het verstandig om de algemene voorwaarden te lezen op de website. Slapen bijvoorbeeld zoveel mogelijk in een eigen tent.
Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op:  www.novajongefilmers.nl of neem contact op met Bianca van Gelderen: 06-21456523, of Arjan van Gelderen: 06-55565826.

        


            
       

            
          

               
                                
Statutaire naam:
Stichting NOVA-noord
Ingeschreven bij: KvK 40049088
IBAN: NL48 SNSB 0866 230 246
postadres:
Kennemerland 294
9405LT  Assen

Created with WebSite X5
NOVA-Noord
Non-Profit Filmers
Noord Nederland
Terug naar de inhoud