Films - nova-noord.nl

non-profit-filmers
Noord Nederland
Ga naar de inhoud

Films

Doe mee ! Dit is een uitnodiging om mee te doen. Op www.YouTu.be/nl zijn, tussen heel veel rommel, prachtige video's te vinden. Kom je die  tegen deel ze dan met ons. Stuur een link naar de webmaster en het komt goed. Ook eigen gemaakte en op YouTube of Vimeo geplaatste filmpjes zijn welkom. Voor alle filmpjes geldt dat we streven naar een maximum tijdsduur van: 2:30 minuten.


Met Twee handen
Filmclub Klerare Kimen, Leeuwarden maakte deze film voor de 2 1/2 minuut filmwedstrijd van NOVA-noord in 2017 en won daarmee de 1e prijs. De beloning, de duim ging voor het 2e achtereenvolgende jaar naar Leeuwarden.


Hortensia
Filmclub Klerare Kimen, Leeuwarden maakte deze film voor de 2 1/2 minuut filmwedstrijd van NOVA-noord in 2016 en won daarmee de 1e prijs.


Jongeren Filmkamp 2015
De Beiler Video Club organiseerde dit jaar voor en met de jongeren een Filmkamp gedurende de herfstvakantie. Deze video geeft een kort maar leuk inkijkje in het geen de jongeren hebben beleefd.


Penibel
1e prijs één-minuutfestival 2012 voor amateurs. Petra Sellers gaat op zoek naar een potloodventer. Zij heeft zo haar eigen werkwijze... Kijk en huiver.

Lovefield
Lovefield combines elements of HORROR, SUSPENSE and DRAMA to create a story that takes the audience on a roller coaster ride of emotions.

Porseleinen Eenhoorn
De Britse filmregisseur Sir Ridley Scott lanceerde een
wereld-competitie voor beginnende filmregisseurs getiteld: "Vertel het op jouw manier". De film mocht niet langer dan 3 minuten duren, niet meer dan 6 regels tekst bevatten en moest tenslotte een fascinerend en meeslepend verhaal zijn. Uit ongeveer 600 inzendingen werd Porseleinen Eenhoorn van de Amerikaanse regisseur Keegan Wilcox gekozen als beste film.

Terug naar de inhoud