Films - nova-noord.nl

non-profit-filmers
Noord Nederland
Ga naar de inhoud

Films

Doe mee ! Dit is een uitnodiging om mee te doen. Op www.YouTu.be/nl zijn, tussen heel veel rommel, prachtige video's te vinden. Kom je die  tegen deel ze dan met ons. Stuur een link naar de webmaster en het komt goed. Ook eigen gemaakte en op YouTube of Vimeo geplaatste filmpjes zijn welkom. Voor alle filmpjes geldt dat we streven naar een maximum tijdsduur van: 2:30 minuten.


Er was eens een Dominee, Pastoor en een Rabbi
I minuut film van de Filmclub A.F.C. voor het Nova Noord filmfestival 2019 waarmee ze de 1e prijs wonnen


Hortensia
Filmclub Klerare Kimen, Leeuwarden maakte deze film voor de 2 1/2 minuut filmwedstrijd van NOVA-noord in 2016 en won daarmee de 1e prijs.


Op een andere manier kijken naar natuur.


"Spiegels in het landschap" gemaakt met een drone om de schoonheid van de poelen en watertjes te tonenOffline.
In het atrium van een winkelcentrum kruisen zich de wegen van twee verschillende personen op een zeldzame manier. Een film verhaal over de eenzaamheid van de moderne mens in onze hedendaagse massa-samenleving. The lives of two different persons intersect in a special way in the atrium of a shopping centre. A story about the loneliness of the modern human in our todays mass society.

Lovefield
Lovefield combines elements of HORROR, SUSPENSE and DRAMA to create a story that takes the audience on a roller coaster ride of emotions.

Porseleinen Eenhoorn
De Britse filmregisseur Sir Ridley Scott lanceerde een
wereld-competitie voor beginnende filmregisseurs getiteld: "Vertel het op jouw manier". De film mocht niet langer dan 3 minuten duren, niet meer dan 6 regels tekst bevatten en moest tenslotte een fascinerend en meeslepend verhaal zijn. Uit ongeveer 600 inzendingen werd Porseleinen Eenhoorn van de Amerikaanse regisseur Keegan Wilcox gekozen als beste film.

Terug naar de inhoud