Filmkamp 2018 - nova-noord.nl

non-profit-filmers
Noord Nederland
Ga naar de inhoud

Filmkamp 2018

Jongeren
Foto's vorig jaar
Het Jongeren Filmkamp 2018.
Mede dankzij de sponsoring van de gemeente Midden Drenthe  en de stichting Welzijn in Midden Drenthe kan het Filmkamp voor Jonge amateurfilmers worden georganiseerd.  
De Jongeren Filmstudio Beilen , een onderdeel van de Beiler Video Club , zorgt voor de organisatie,  de begeleiding en de docenten.

Het filmkamp wordt gehouden van 23 t/m 26 oktober  2018 (Herfstvakantie) in Westerbork in Drenthe.

Tijdens dit kamp gaan de jongeren, in groepjes, films maken, dat kan een speelfilm zijn maar ook een muziekclip of documentaire. Die keuze maken jullie zelf.

Bedenk zelf het script, zorg voor de rol- en taakverdeling en dan moet je film op vrijdag klaar zijn. Dat is flink doorwerken soms tot in de kleine uurtjes maar uiteraard krijg je daar begeleiding bij.

Er zijn workshops die worden verzorgd door goede docenten.  

Je mag natuurlijk je eigen camera meenemen, maar het hoeft niet. De jongeren filmstudio heeft voldoende camera‚Äôs, een lichtinstallatie en ander materiaal  bij zich en dat kan door iedereen gebruikt worden.

Naast het filmen is er ook tijd om samen plezier te maken want het is ieder jaar bere gezellig.

Bij de prijs is alles inbegrepen, de maaltijden, de overnachtingen ed.

Dit jaar hebben de films, die vorige jaar gemaakt zijn, diverse prijzen behaald op de festivals en daar gaan we weer voor.  

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit waar je woont en op wat voor school of je zit , als je maar 12 jaar of ouder bent (of in groep 8 zit). Bij voldoende aanmeldingen maken we een aparte groep van 12 t/m 14 jarigen.

Omdat we dit jaar voor een andere locatie gezorgd hebben zijn er nog een paar plaatsen vrij, dus als je nog mee wilt doen schrijf je dan snel in.

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Arjan van Gelderen 0593-543700 of 06-55565826.


  
Terug naar de inhoud